Få din komplette profesjonelle profil på bare 8 uker.

Profesjonell profil på nett – laget for deg.
Start ditt brand i en rakettfart.
La oss gjøre forretningsideen din til en realitet ved å lage din profesjonelle profil på nett for deg.

Plutselig ble det enkelt å bygge din egen merkevare. Tidligere måtte en slite seg gjennom kjedelige og endeløse timer med utfordringer for å bygge seg et merkevare. Du måtte gjøre hele jobben helt selv, til tross for at det hadde vært mer produktivt å få en ekspert til å gjøre det. Alt dette endres med vår “Alt-i-ett Realisering Pakke”.

Nå kan du lære hva som ligger til grunn for å bygge merkevare og din egen merkevare bygget for deg med vårt erfarne team av eksperter. Vi vil undersøke dine behov og ønsker nøye før vi lager et kunststykke av profil som du kan kalle for ditt brand.

Profesjonell Nettprofil

Følgende datoer & lokasjon

OSLO

24. MARS 2023

STARTER SNART

SAN FRANCISCO - USA

22 MAY 2023
SAN FRANCISCO

NEW YORK - USA

5 September 2023
NEW YORK

TORONTO - CANADA

9 October 2023
TORONTO
3 dagers kurs ( personlig oppmøte) og online individuell veiledning

Selv om du rammeverket vil bli laget for deg, er det fortsatt viktig at du involverer deg og deltar i denne prosessen. Kurset vil gi deg kunnskap og innsikt til å kunne bygge din drømmebedrift. Du forstår raskt hva du skal gjøre og hvordan du skal gjøre det, slik at du blir sikker på dine merkevarebyggingsevner.

Profesjonell Fotosession

Få bilder i verdensklasse med hjelp av vår profesjonelle fotograf, motestylist og makeup-artist. Førsteinntrykket er viktig, spesielt i onlineverdenen; og nå kan du skille deg ut og vise deg frem i det best lyset.

Komplett-ferdig-skrevet-tekst

Du får all den teksten du trenger fra vår in-house tekstforfatter. Vår tekstforfatter forstår bransjen inn, og ut og vil gi alt du trenger fra nettsideinnhold, skrive biografi, innhold på sosiale medier og mer.

Første Klasse Bannere til dine Nettsider

Nyt 3 designede bannere for nettsidene, YouTube-kanalen og Facebook-siden din. Vårt team av grafiske designere vil lage et visuelt uttrykk til konseptet ditt.

Profesjonell nettside laget-for-deg

Få 5 ferdige sider bygget i WordPress, slik at du raskt kan få nettstedet ditt i gang. I sammen med våre ekspert webdesignere, velger du design og utforming og etter dine ønsker. Design og utvikling kan fort bli dyrt og frustrerende; la oss håndtere det harde arbeidet mens du lener deg tilbake, slapper av og nyter de sømløse sidene.

Lanser din Merkevare - på den rette måten!

Nå er det slutt på ventingen, utprøvingen og feilingen. Ingen flere unnskyldninger eller hva om. Nå kan du nyte et lekkert ferdig-laget-brand slik at du kan styre bedriften din mot nye høyder. La oss ta oss av den vanskelige jobben, utprøvingen og de små detaljene, så kan du fokusere på de store oppgavene og bygge din drømmebusiness!

Få arbeidet ditt gjort av et erfarent ekspertteam:

Coach Marie Aase, har hjulpet bedrifter og enkeltpersoner med å lykkes i over 20 år, og har gitt henne innsiktsfull kunnskap og unik og anvendelig informasjon som du kan bruke til din virksomhet.

Hun kjenner utfordringene og hindringene bedrifter og gründere møter og vet hvordan de skal komme seg gjennom dem.

Trener Marie Aase er Lærer og pedagog

Entreprenør og grunnlegger av Eagle Consulting – et digitalt markedsføringsbyrå

Sertifisert Life- og Business Coach 

Kreativ leder innen webdesign og grafisk design.

Marie

Formaliteter

Coach Marie underviser og er instruktør

Få arbeidet ditt gjort av et erfarent ekspertteam:

Coach Marie Aase og hennes ekspertteam er her for å lage din Profesjonelle Profil på nett ved å ta i bruk den siste teknologien, slik at du blir 100% fornøyd med resultatet med din profesjonelle profil i markedet, med å aktivisere systemet for din digitale markedsføring, for å få flere kunder til din bedrift. 

"Alt i ett"
REALISERINGS PAKKEN

"Få din komplette profil på nett laget for deg
på bare 8 uker"
kr70000
kr 60000
 •  
 • Total Verdi: kr. 142.000,-
 • Full Pris: kr. 70.000,-
 • SPECIAL OFFER: Kr. 60.000,-
 • Betal alt i ett eller nedbetaling x3 mnd.
 • 1. Avdrag- Kr. 30.500,-
 • 2. Avdrag - Kr. 15.500 ,-
 • 3. Avdrag - Kr. 15.500,-
 •  
Limited Offer

Hopp over støyen og kom i gang med
Alt-i-ett pakken.

DETTE ER HVA «ALT-I-ETT-PAKKEN» BESTÅR AV:

Realiseringsprosjeketet er et samarbeid meloom Coach Marie Aase og markedsbyrået - Eagle Consulting AS.

Tidsplan for Realiseringspakken i Oslo

DATO Program Oppgave Lokasjon
24. Mars 2023 Dag 1 med Coach Marie Tema: Finn din identitet som profesjonell Coach. Du jobber med å lage din identitet som profesjonell (hvem skal du være). Markeds-segmentering – hvordan finner du din posisjon som Coach i markedet? Personlig oppmøte
25. Mars 2023 Dag 2 med Coach Marie Vi jobber videre med Markedsposisjon og du jobber med å finne ut hvilket segment i markedet du vil jobbe i, med å finne ditt nisje og målgruppe. Hvordan er det smart å legge opp din business på nett? Nettside, hvordan bør du bygge opp ditt fundament? Online
26. Mars 2023 Dag 3 med Coach Marie    
27. Mars 2023 Personlig veiledning med motestylist for å jobbe med bekledning til fotograferingen   Individuell veiledning med Fashion Stylist. Du jobber med å finne din stil som profesjonell Coach. Stylisten hjelper deg med å finne din stil og hva du skal ha på deg på fotoshooten. Lokasjon sentralt i Oslo
UKE 4 - 11-14. april 1:1 Online Personlig Coaching med Coach Marie Vi jobber med å gjøre ferdig biografien din og den profesjonelle biografien.   Online
UKE 4 – 13-14. april Individuell innlevering av teksten til fagprofilen Når teksten er innlevert, starter Copywriteren med å profesjonalisere teksten tilpasset nettsidene dine og til dine profiler på sosiale medier.  Online
UKE 4 – Lørdag 15. april Fotosession for å ta dine profesjonelle bilder med vår profesjonelle Fotograf og Makeup-artist. Gjør deg klar for fotosession med dine utvalgte klær og tilbehør. Lokasjon sentralt i Oslo
UKE 5 – 17-19. april Bildene er klare for utvelgelse. Velg dine 10 favoritt bilder til bruk i din profesjonelle profil, og til bruk på nettsidene og profilering på dine utvalgte plattformer  
UKE 5 – 21. april Teksten fra Copywriter er ferdig    
UKE 5 – 21. april Dine 10 utvalgte bilder er ferdig retusjerte og klare til bruk.    
UKE 6 – 21. april Webdesigner starter å jobbe med nettsidene. Web designer starter å designe og utvikle nettsiden din ut ifra dine preferanser.  
UKE 7 – 2 - 9. mai Revisjon av nettsiden og profilene på sosiale medier. (5 revisjoner) Gjennomgang av nettsidene og profilene dine med veiledning fra Coach Marie Online
UKE 8 - 10. mai Din komplette nettside og profilene på dine utvalgte kanaler er ferdige og klare for overlevering til deg.    
27. mai LANSERINGSFEST Presentasjon av din nye Coachprofil. Arrangementet vil bli filmet av vårt filmcrew, slik at du får en presentasjons-video som du kan brukes på nettsiden og på de forskjellige sosiale medie plattformer. Lokasjon sentralt i Oslo

OVERSIKT OVER UTDANNING OG PROSESSEN

TEMA: Skap din profesjonelle Identitet som Coach/Mentor 

INNHOLD:

 • Din identitet, verdier, erfariger, personlighetstype & biografi
 MARKEDSPOSISJON OG MARKEDSPLASS: Markedssegmentering, finn din nisje og velge din kundegruppe. Hvor ønsker du at kundene skal finne deg?

INNHOLD: 

 • Like viktig som å vite hvem du er som coach, er det å vite hvem du skal henvende deg til, hva du har å tilby og i hvilket marked. Hvor og hvordan ønsker du at kunden skal finne deg? Internett = verdens viktigste og beste markedsplass. Vi jobber med å lage utkastet til din markedsplass, altså din nettside! Hvilken informasjon må være der, hvordan bør du promotere deg selv for å fremstå profesjonellt? 
MARKET PLASSEN

TEMA: Din nettside = ditt fundament. Hvordan å lede kundene dine til å kjøpe dine tjenester? 

INNHOLD 

 • Hvordan bygger du opp verdens beste markedsplass for din Coaching Business?
 • Sosiale medier – fra forbruker til selger – slik bruker du sosiale medier for å vinne kunder. Slik får du fine følgere til å bli dine kunder. 
FORBEREDELSE TIL FOTOGRAFERING: Hvordan ønsker du å presentere deg som Coach? Få hjelp til å finne din identitet som profesjonell Coach/Mentor av våre erfarne Fashion Stylist. 

CONTENT:

 • Du får 45 minutters personlig veiledning, hvor du får hjelp til å finne din stil, din fargepalett, valg av klær som passer din fasong og hvilken type klær som passer deg i din profesjonelle rolle som Coach. 
VIDERE PROGRESJON

OPPFØLGING: De neste ukene jobber du videre med innhold til nettsidene og forberedelse til fotografering

 • UKE 4 – (11. til 14. april):  Individuell coachingøkt med Instruktør og Coach Marie

  UKE 4 – Individuell innlevering av teksten til fagprofilen

  UKE 4 – lørdag 15. april: Personlig fotografering – Fotoshoot med fotograf og styling av makeup artist. 

  UKE 8 (27. mai): LANSERINGSFEST – Vi arrangerer lanseringsfest hvor du tar med deg gjester og sammen med resten av Coachene presenterer du din nye Coach profil. Arrangementet vil bli filmet av vårt filmcrew, slik at du får en presentasjonsvideo som du kan brukes på nettsiden og på de forskjellige sosiale medie plattformer.

Testimonials

Dette sier Kundene

100% forøydgaranti

Fakta

Ofte Stilte Spørsmål

Profesjonell nettside: Komplett 5 siders ferdiglaget nettside (tilpasset design etter eget ønske)

10 profesjonelle retusjerte fotografier (inkludert make-up artist)

Make-up artist forbereder deg til fotoshoot

Profesjonell veiledning av Fashion Stylist – (2 økter – 1 personlig økt og 1 online økt)

Profesjonell tekst – SEO optimalisert tekst til nettsider og tekst til profiler på sosiale medier skrevet av våre dyktige tekstforfattere.

3-dagers kurs (personlig oppmøte) – «Lag di profesjonell profil på nett»

Oppfølging og individuell veiledning av Coach Marie (online)

Profesjonell videopresentasjon for din coachingbedrift

Realiseringspakken er for deg som ønsker å bygge opp din profesjonelle profil på nett, hvor du skal profilere deg selv. Du er enten en Coach, Mentor, Terapeut, Psykolog eller hvilken som helst tittel hvor du er ditt eget Brand. 

Du jobber selvstendig med oppgavene du får for å lage din profesjonelle profil. Du vil delta på 3-dagerskurset og en personlig veiledning med stylist og fotoshoot med fotograf-teamet. I tillegg er du invitert til “Celebration Event” hvor du får anledning til å presentere den nye profesjonelle profilen din og vårt filmteam lager en representasjonsvideo av deg som du kan bruke for å promotere deg selv. 

Realiseringpakken har nå en kampanjepris på kr. 60.000,- da er alt inkludert for å lage din komplette profesjonelle profil. Du må selv anskaffe det domene du ønsker og webhotell. Dersom du ønsker flere sider på nettsiden enn de 5 som er inkludert, kan du oppgradere og betaler de tjenestene du ønsker ekstra. 

Coach Marie Aase er ansvarlig for gjennomføringen av online treningen og for den personlige  oppfølgingen for hver av deltakerne. Ansvarlig for å lage profesjonelle profil er det digitale markedsbyrået Eagle Consulting AS hvor Marie Aase er eier. Vi har håndplukket et ekspertteam som har spesialkompetanse innen sine fagområder. Vårt mål er å sørge for at du er 100% fornøyd med resultatet.

Vi ønsker å imøtekomme våre kunder og tilbyr dermed betalingsordning på 3 avdrag. Du kan velge å betale alt i ett, 60.000,-eller 3 avdrag hvor 1. avdrag er på 30.500,- (betales ved bestilling) 2. avdrag 15.500,- betales etter 30 dager og 3. avdrag 15.500,- betales etter 60 dager. Totalt sum kr. 61500,- 

Kurset kommer med 30 dagers fornøydgaranti – dersom kurset ikke står opp til forventningene, får du pengene tilbake.

Scroll to Top